Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Poklady z mé kuchyně — Slim vakuovačka Laica

Ahoj, už jsme se několika články a videi trochu seznámili a dnes je čas představit vám můj další poklad — praktickou a šikovnou vakuovačku do každé domácnosti. Pokud se i vy staráte o to, co dáváte na talíř své rodiny, záleží vám na kvalitě a čerstvosti potravin a zároveň neradi plýtváte potravinami, jste na správné adrese. Pozvu vás, abyste si prohlédli mé video, ve kterém se dozvíte, proč jsem právě tuto vakuovačku zařadila na svůj „must have“ seznam.

Pokud chcete vědět, jak vakuovačka funguje, jaké vám tento model nabízí možnosti a jak je to jednoduché a rychle se podívejte na video níže. Uvidíte, jak se vyrovnává se standardními potravinami, ale připravila jsem pro ni i netradiční výzvu, ať vidíme, co skutečně dokáže a jakou má sílu. Otestovala jsem ale také její druhé „já“ a zvláštní režim pro jemné potraviny. Na konci videa najdete skvělou vychytávku, díky které nebude žádný problém se skladováním, a budete jí mít vždy vše po ruce.

Jaké jsou výhody vakuovačky, kolik různých možností pro skladování potravin známe, jak si vybrat a v neposlední řadě proč vakuovat se dozvíte v našich dalších videích. Pokud vás zajímá něco víc, neváhejte mi napsat.

 

Pošlete článek známému