Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Budoucnost je TEĎ! Ovládejte svůj pitný režim mobilem

Patříte mezi milovníky moderních technologií? Nedokážete si představit domácnost bez vymazlených utilitek a high-end vychytávek? Ovládáte osvětlení nebo vytápění hlasem, či chytrou appkou? Pokud jste alespoň na jednu z výše uvedených otázek odpověděli „ano“, pak pro vás máme další tip na rozšíření vaší smart domácnosti. Je jím inovativní filtrační láhev FLOW´N GO, která umožňuje ovládat váš pitný režim pomocí chytrého telefonu. Jak tahle vychytávka funguje?

Další vychytávka do domácnosti jménem Laica

Italská společnost Laica je průkopníkem ve světě filtračních zařízení. Po filtračních konvicích, které si prakticky přes noc našly místo v našich domácnostech, kuchyních i kancelářích, přišly na trh inovativní filtrační karafy, které umožní mít čistou, chutnou a zdravotně nezávadnou vodu kdykoli zrovna potřebujete. A je úplně jedno, jestli jste doma nebo sedíte na pracovní poradě.

Vymazlená novinka, kterou si zamilujete

Filtrační karafa FLOW´N Go se vyznačuje dokonalým designem, který svými elegantními křivkami dokáže zaujmout, ale i nenápadně doplnit prostřený stůl. Na chutnou a čistou vodu navíc nemusíte čekat. Voda je přefiltrovaná okamžitě. A to zásluhou unikátních Fast Disk filtrů, které jsou navrženy tak, aby zachovaly přirozeně se vyskytující minerály ve vodě, která vám teče z kohoutků. Voda proto zůstává nejen chutná, ale také zdraví prospěšná bez nutnosti doplňování přídavných minerálních látek.

O pitný režim se postará chytrá appka

Jak už to ale u těchto a dalších filtrů bývá, je potřeba je čas od času vyměnit. Životnost Fast Disků činí buďto 30 dní nebo 120 litrů přefiltrované vody. Je nám zcela jasné, že v dnešní době už nechcete na výměnu filtru myslet, proto doplníme, že filtrační karafa FLOW´N Go je doplněna o unikátní QR kód, který stačí naskenovat do aplikace Laica Home Wellness a na výměnu filtru můžete klidně zapomenout. Odteď máte silného spojence v dodržování pravidelného a zdravého pitného režimu, který vás na výměnu upozorní prostřednictvím vašeho chytrého telefonu.

Pár slov závěrem

Inovativní filtrační karafa FLOW´N Go představuje dalšího plnohodnotného člena vaší „smart domácnosti“, který s vámi může cestovat klidně na druhý konec světa. Všude se totiž postará o to, abyste svůj pitný režim stavěli na chutné, kvalitní a zdravotně nezávadné vodě, obsahující veškeré minerály, které naše tělo potřebuje. Když k výše uvedenému připočtete ještě designový vzhled karafy, vychytanou aplikaci, která vás včas upozorní na výměnu filtru a skutečnost, že děláte něco nejen pro své zdraví, peněženku, ale také životní prostředí, jen těžko budete hledat konkurenta.

Pošlete článek známému