Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Poklady z mojí kuchyně – sportovní láhev MyLaica

Důležitost pitného režimu i to, že čistá voda je to nejlepší, co můžeme svému tělu dopřát, jsou dnes již všeobecně známá fakta. Voda, kterou pijeme z vodovodu, je sice zdravotně nezávadná, ale mnozí z nás řeší její nepříjemnou chuť. To lze vyřešit filtrační konvicí. Ale co když netrávíme celé dny doma a chceme zdravě pít kdekoliv se pohybujeme? Našla jsem řešení v podobě filtrační sportovní láhve Flow 'N GO, kterou jsem si rychle zamilovala.

Pozvu vás, abyste si prohlédli video, ve kterém se dozvíte, z čeho se láhev skládá a proč je vhodná nejen pro aktivní sportovce, ale prakticky pro každého od malých až po velké. Ve videu také najdete odpovědi na otázky, jak se o láhev postarat, abyste prodloužili její životnost, čímž jsou filtry FastDisk odlišné od klasických filtrů a jakou vyžadují údržbu. Pokud se zajímáte, kde ještě můžete použít filtry FastDisk a jak stylově můžete pít vodu i doma, podívejte se na video, ve kterém jsem se hlouběji zabývala filtračním lahvemi od značky Laica.

Tento produkt jsem si rychle oblíbila a řadí se do kategorie: „Netušila jsem, že ji potřebuji, ale už ji z rukou nepustím.“ Vyzkoušejte ji i vy a dejte mi vědět, při jakých činnostech se vám osvědčila.

 

Pošlete článek známému