Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Sportujete, kojíte, jste ve stresu nebo žijete na vesnici? Pijte vodu určenou speciálně pro vaše potřeby

Je pravda, že kvalita vody u nás patří k těm nejlepším v rámci celé Evropy. Přísné regule a kontroly zajišťují její zdravotní nezávadnost. Jejím problémem ovšem může být přílišná úprava chlorem, která chuti ani vůni kohoutkové vody nepřidá. Když k výše uvedenému přidáte ještě skutečnost, že se ve vodě mohou nacházet rezidua léků nebo třeba zbytky dusičnanů, asi nám dáte za pravdu, že je vhodné vodu v domácím prostředí odpovídajícím způsobem upravovat. Zvlášť v situacích, které si o to vyloženě říkají.

Budoucí maminky, zpozorněte!

Jednou z výše nastíněných situací může být těhotenství a následné kojení, během kterého má tělo ženy zvýšené nároky nejen na pitný režim, ale zejména na jeho kvalitu. Během těhotenství a v laktačním období by tak měly ženy pít hlavně čistou vodu, nesycené minerálky, ovocné čaje (ideálně bezkofeinové) či ředěné ovocné šťávy.

Jak ale řešit pití kohoutkové vody, pokud vám vadí její přílišný chlorový zápach, nepříjemná chuť nebo máte obavy z dalších látek, které se mohou v kohoutkové vodě i přes důkladnou úpravu objevovat (např. těžké kovy, některé chemikálie, dusičnany, pesticidy, herbicidy, zbytky léků apod.)? Řešením jsou filtrační zařízení Laica, které pracují s inovativními Bi-flux filtry.

Co Bi-flux filtry zvládnou?

Filtrační konvice, bateriové filtry a láhve a karafy LAICA pracují se speciálními Bi-flux filtry, které jsou 100% sterilizovány pomocí procesu beta-radiace. Tyto filtry zvládnou přefiltrovat 150 litrů vody, což je přesně stovka klasických balených litr a půl velkých lahví. Zmíněné filtry dokážou z kohoutkové vody odstranit těžké kovy herbicidy a pesticidy, zakalení, vodní kámen i další produkty, které do svého těla dobrovolně určitě vpravovat nechcete.

Přefiltrovaná voda tak ve finále skvěle chutná, je zbavena nepříjemného zápachu, zakalení i vodního kamene. Používat ji proto můžete i do spotřebičů (např. kávovarů, žehliček a varných konvic), čímž zároveň prodlužujete jejich životnost. Pokrmy a nápoje připravované z přefiltrované vody jsou v konečném důsledku mnohem chutnější, než ty, které byste uvařili nebo připravili z klasické vody kohoutkové.

Výhoda, kterou ocení nejen sportovci

Další předností filtračních zařízení Laica, která pracují s inovativními Bi-flux filtry je nejen to, že z vody odstraňují výše zmíněné látky, ale zároveň v ní zachovávají důležité minerály, jako je magnézium, které naše tělo potřebuje. Ba co víc – látky, které vyloženě vyžaduje. A to zejména při namáhavější fyzické práci, sportovním výkonu nebo v případě stresového období, kdy jsou nároky na dostatečný pitný režim a příjem minerálů značně zvýšené.

O pořízení filtračního zařízení Laica, které pracuje s moderními Bi-flux by měli uvažovat též lidé využívající vlastní studnu, v níž kvalita vody není tak přísně kontrolovaná, jako kvalita klasické kohoutkové vody. V tomto případě je opět možno zvolit nejen filtrační konvici nebo láhev, kterou si vezmete s sebou do práce i přírody, ale též bateriové filtry, které na baterii v domě našroubujete a do sklenice si jednoduše natočíte chutnou a zdravotně nezávadnou vodu.

Filtr magnezium

Pošlete článek známému