Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Inhalování pro začátečníky: Dětské inhalátory = malé obláčky zdraví

V předchozím článku z našeho obsáhlého seriálu „Inhalování pro začátečníky“ jsme si popsali, jak fungují kompresorové inhalátory, s jakými léčivy zvládnou pracovat a kdo by měl o jejich pořízení vážně uvažovat. Specifickou kategorií ve světě inhalátorů jsou ovšem inhalátory dětské, kterým budeme věnovat dnešní příspěvek.

Nádech od specialisty

Metoda inhalace je stará skoro jako lidstvo samo. Dnešní moderní doba si nicméně žádá moderní řešení, se kterým přišel průkopník ve světě inhalace – italský výrobce Laica. Jeho inovativní kompresorové a ultrazvukové inhalátory tak snadno a během krátké chvilky dopraví vybrané léčivo přesně tam, kde ho potřebujeme. To všem navíc komfortně, pohodlně a bez vedlejších účinků.

Dětské inhalátory jako samostatná kategorie

Inhalace je vhodná jak pro dospělé, tak pro děti. Jde totiž o nesmírně příjemnou a relaxační proceduru, kterou můžete vykonávat v pohodlí domova i na dovolené v kteroukoliv denní nebo noční dobu. Při výběru inhalátoru pro dítě je ale potřeba zohlednit nejen jeho věk, ale také frekvenci používání.

Detsky inhalator

Dětské inhalátory Laica v kostce:

  • Moderní a atraktivní pomocníci, kteří dětem připomínají hračky
  • Možnost zvolit náustek nebo masku
  • Inhalace je zábavnou a relaxační procedurou
  • Děti vdechují maličké obláčky zdraví
  • Inhalátory jsou přenosné a vyznačují se tichým chodem
  • Na výběr máte jak ultrazvukové (ideální na inhalaci minerálních roztoků), tak kompresorové modely (hustá léčiva na olejové bázi)

Velkou přednostní dětských inhalátorů Laica jsou nepochybně jejich atraktivní barvy, tichý chod a možnost zvolit masku nebo náustek (dle preferencí malého pacienta i problému, který potřebujete řešit).

Maska nebo náustek?

Maska je obecně vhodná zejména pro léčbu oblasti nosu a hltanu. Při vdechování nosem totiž mlhovina působí zejména na horní dýchací cesty, při vdechnutí ústy zase na ty dolní. Náustek je potom ideální používat při nemocech dolního dýchacího systému a v případě, kdy chcete věnovat zvýšenou péči hrtanu, průdušnici, průduškám a plicím.

Maska nabízí univerzální použití a vhodná je též pro menší dítka, které u inhalace příjemně odpočívají a vdechují malé obláčky zdraví. Často tohohle moderního společníka berou jako hračku, jejíž masku je možno kromě nasazení na obličeje zavěsit i na krk a průběžně inhalovat.

Bezpečnost a certifikace

Veškeré inhalátory Laica, včetně dětských modelů, vyhovují nejpřísnějším normám EU. Výrobky jsou certifikované a prodávané prakticky na všech kontinentech. Do rukou se vám tak dostane spolehlivý pomocník, který promění inhalaci v oblíbenou a relaxační disciplínu, jíž si zamilují jak děti, tak dospělí.

 

Pošlete článek známému