Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Originální dárek pro milovníky Smart vychytávek

Nedáte dopustit na smart vychytávky a moderní utilitky, které dělají z obyčejné místnosti nadčasové high-end prostředí? Pokud si libujete v chytrých vypínačích, které můžete jednoduše ovládat skrze Wi-Fi síť, nedokážete si představit den bez společnosti hlasového asistenta, milujete HUE světla a vyznáváte plně automatizovanou domácnost, určitě vás zaujme i další chytrá vychytávka v podobě inovativní filtrační stolová a sportovní láhev LAICA Flow'n go!

Nadčasová vychytávka, kterou si zamilujete

Alfou a omegou filtrační stolové karafy Flow'n go a sportovní láhve MyLaica je chytrá aplikace. Italská společnost Laica uvedla na trh tyto zařízení pro úpravu a čištění vody, které si zamilujete hned „na první dobrou“.

Co vlastně tahle moderní vychytávka zvládne? V první řadě jde o další smart produkty, které za vás pohlídají datum výměny filtru na vodu FAST DISK, který je součástí filtrační láhve a karafy. Produkty fungují na principu technologie uhlíkových filtrů, které zajistí lepší chuť vody bez chlóru. Zároveň ve vodě zanechává veškeré přirozené minerály, které jsou prospěšné pro náš organismus jako kalcium a horčik.
Na rozdíl od filtračních předchůdců, kde bylo potřeba výměnu filtru manuálně nastavovat, nebo jeho životnost kontrolovat pomocí digitálního ukazatele, se už díky aplikaci Laica Home Wellness nemusíte o nic starat. Aplikace totiž sama bezpečně ohlídá, kdy je potřeba filtr vyměnit a pomocí vašeho chytrého telefonu vás na to s dostatečným předstihem upozorní. Využít ji navíc můžete u vícerých Laica zařízení, které disponují speciálním QR kódem a po nahrání do aplikace se stávají součástí chytré domácnosti.

Moderní doba si žádá inovativní řešení

Jakmile se do aplikace zaregistrujete a nahrajete sem filtrační láhev MyLaica nebo karafu Flow'n go pomocí zmíněného QR kódu, je potřeba nastavit stupeň tvrdosti vody. Ten odhadnete buď vizuální kontrolou stávajících spotřebičů (například varných konvic, žehliček apod.), nebo zavoláte na infolinku dodavatele vody, případně donesete vzorek na akci s názvem Světový den vody, kde provedou jeho laboratorní rozbor zcela zdarma. Aplikace následně vypočítá datum nejbližší výměny na základě stupně tvrdosti a v den výměny vám pošle notifikaci. 

Koncept filtračních zařízení odpovídá trendům a standardům dnešní zrychlené doby, kdy je kladen důraz na maximální funkčnost a efektivnost spotřebičů, které jsou součástí našich domácností a kanceláří. Digitalizace a smart řešení jdou následně ruku v ruce s jednodušším životem a volným časem, který můžeme věnovat tomu, co považujeme za skutečně důležité.

Pošlete článek známému